30 de juny 2020

Bones Vacances !!!!


HOLA FAMÍLIES !!!

Últim dia de curs pels nostres petits i petites. Un curs diferent i ben estrany, però com cada final de curs hi ha d'haver unes paraules, hi ha d'haver un comiat.

Aquest confinament tan inesperat ens ha fet replantejar moltes coses, mai haguéssim pensat que hauríem de treballar telemàticament. Gràcies a les noves tecnologies, durant aquest llarg temps, hem pogut estar una mica més junts i connectats.
No ha sigut fàcil per ningú, la vida familiar, el treball dels pares i mares, les feines dels germans més grans, ... és per això que us estem molt agraïts de que en la mesura del possible, hagueu participat amb nosaltres i ens hagut deixat entrar a les vostres cases ensenyant-nos el que estàveu fent. 

Us volem agrair especialment la vostra col·laboració amb les propostes que us hem anat penjant al blog, sense la vostra participació no hagués sigut possible.
La constància i les ganes de fer fan que tot surti, MOLTES GRÀCIES.

Petit Timbaler, Cavallets, Gegantons, Carranco, Tabalers, Tarasca i Grallers ens tornarem a veure al setembre, us desitgem a tots i totes que passeu un molt bon estiu i el gaudiu al màxim. 

GEGANTS i ÀLIGUES, vosaltres ja anireu a l'escola dels nens i nenes grans i no ens hem pogut dir adéu de la manera que ens hauria agradat.

En nom de tota la llar, us desitgem de tot cor que la nova etapa que començareu estigui plena d'il·lusions, de noves experiències, de nous amics i amigues i sense cap dubte, de moltíssima FELICITAT i SALUT per vosaltres i per les vostres famílies.

Sapigueu que teniu les portes de la llar ben obertes per quan vulgueu venir a fer-nos una visita, estarem molt contents i contentes de tornar-vos a veure !!!

Molt bon estiu a tots i totes i una abraçada ben forta.  
   

I no pot faltar el vídeo, aquesta setmana per ser l'última en tenim dos, aquí els teniu 👇




🌊🌞🌊🌞🌊🌞🌊🌞🌊🌞🌊🌞🌊🌞🌊🌞🌊🌞🌊





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada